Loading
IZ Agency

3Agency

marketing

😯 „Colaborez în prezent cu 3 agenții de marketing și caut o persoană pe care s-o angajez pentru a ține legătura cu toate agențiile!!!”
Stimate antreprenor…oare nu e mai ieftin și mai eficient să lucrezi cu o singură agenție de marketing Full-Service unde găsești de fiecare dată tot ce ai nevoie și care se ocupă inclusiv de coordonarea propriei echipe…?
Marketingul online este un mare puzzle în care toate părțile trebuie unite cu grijă pentru ca tot ansamblul să funcționeze.
Lucrând cu o agenție de marketing Full-Service poți obține cele mai bune prețuri tocmai pentru că aici găsești majoritatea serviciilor de care ai nevoie și primești o ofertă „la pachet”. Dacă ai alege aceste servicii separat de la mai mulți furnizori, investiția totală este mai ridicată și în plus, te găsești și tu în situația de a fi nevoit să coordonezi toate aceste activități sau chiar să angajezi o altă persoană pentru asta. Din nou, bani în plus și fluxuri ineficiente.
💥 La iZ Agency găsești strategia economică și completă de Marketing și Vânzări:
👉 Stabilirea obiectivelor de marketing, a viziunii firmei și scopului pe termen lung;
👉 Analiza pieței, stabilirea nișei, a avatarului (clientului ideal), analiza concurenței;
👉 Branding (imagine), logo, slogan, UPV (Unique Value Proposition), poziționare în piață;
👉 Creare site sau magazin online, funnel-uri de vânzare (traseul clientului de la client care nu a auzit de produsul sau serviciul dvs., până la client plătitor), automatizări;
👉 Promovare organică (gratuită) online (pagină Facebook, grupuri Facebook, Instagram, Youtube, alte rețele sociale);
👉 Promovare plătită online (Facebook, Google, alte rețele sociale);
👉 Email Marketing (vânzări prin intermediul e-mailului);
👉 Instrumente de analiză și măsurare a rezultatelor;
👉 Creare flyere, bannere, cataloage, calendare și alte materiale vizuale pentru promovarea offline;
👉 Training-uri pentru echipa de vânzări (înlăturarea blocajelor psihologice interioare legate de vânzări și bani, tehnici eficiente de vânzare).
În cadrul acestei strategii oferim și:
– Serviciul de content și copywriting pentru textele scrise (postări pe rețelele sociale, reclame, pagini de vânzare, pagini din site, descrieri de produse, mailuri);
– Fotografii profesionale de produs;
– Creare video de promovare, inclusiv cu efecte 3D, pentru mediul online sau reclame TV;
– Design de produs;
– Design grafic.
💥 Spre deosebire de majoritatea agențiilor de marketing de pe piață, iZ Agency are în echipă un economist care se asigură că bugetul fiecărei campanii este utilizat cât mai eficient și un Business Coach care aduce claritate acolo unde este nevoie.
💥 De asta spunem că iZ Agency este soluția economică și completă pentru Marketingul și Vânzările business-ului tău.